Locatie

Toen de ontwikkeling van het bungalow-gebied te Hollum was begonnen in de jaren zestig, kozen de oprichters elk een kavel voor hunzelf in de eerste rij. Net als toen kunt u in het Ulenest nog steeds genieten van het prachtig uitzicht over een natuurgebied en naar de duinen toe. Het is maar een kwartiertje wandelen naar de zee, het strand is hier schitterend en bijna altijd heel rustig ook.

Uitzicht op duin

Anders kunt u ook aan het bewaakt badstrand van Hollum met restaurant Sunset terecht, het is een minuut of tien met de fiets, vorbij de markante vuurtoren, die in een bosje zit.

Het vakantiecentrum Boomhiemke mit restaurant/snackbar en camingwinkeltje vindt u op een afstand van enkele honderd meter van het huis – ver genoeg om niet de rust te verstoren in dit oudste gedeelte van het park, waar de huizen op ruime kavels schuilgaan achter heggen en struiken.

Iets verderop, zo`n kilometer van het huis, ligt Hollum, een sfeervol dorp met eeuwenoude gebouwen in het centrum, restaurants, cafés en winkeltjes. Supermarket, ambachtelijke bakker, drogisterij: hier is van alles aanwezig, wat u nodig heeft tijdens uw vakantie.

Ulenest | Bomhiemke | Hollum | Ameland | NL

Geokoordinaten

Dezimal: 53.45116, 5.64000